• 1403/02/06

در جلسه با کارگزاری حافظان آرامش عنوان شد؛
بهره‌مندی از امتیازات تجمیع بیمه نیروگاه‌ها در قالب یک کنسریوم

جلسه کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا روز دوشنبه بیست‌وششم خرداد ماه با حضور نمایندگانی از هلدینگ‌های آرین‌ماه‌تاب‌گستر و مپنا و کارگزاری بیمه حافظان آرامش در محل سندیکا برگزار شد.
در این جلسه که پیرو جلسات گذشته این کمیسیون، تجمیع بیمه نیروگاه‌ها در دستور کار قرار داشت، نمونه قرارداد با ذکر مزایای آن برای امضاکنندگان، توسط نمایندگان کارگزاری مذکور ارائه شد. همچنین خاطر نشان شد که انعقاد قرارداد بیمه به تفکیک هر نیروگاه و در قالب یک کنسرسیوم صورت می‌گیرد.
در این جلسه شیوه انعقاد قرارداد با نیروگاه‌های مختلف به تناسب سررسید قراردادهای فعلی بیمه آن‌ها نیز مورد بررسی قرار گرفت؛ به‌طوری که مقرر شد در مواردی که شرکت بیمه‌گر فعلی نیروگاهی عضو کنسرسیوم مذکور است تنها انتقال قرارداد موجود به قرارداد جدید صورت گیرد و برای نیروگاه‌هایی با شرکت‌های بیمه‌گر خارج از کنسرسیوم نیز شرایط مساعدی برای انتقال یا تغییر قرارداد ایجاد شود.
علاوه براین در قرارداد ارائه‌شده توسط کارگزاری حافظان آرامش، برگزاری دوره‌های آموزشی و سمینارهای تخصصی با موضوعات مدیریت و ارزشیابی ریسک، توسط متخصصینی با سابقه فعالیت در نیروگاه‌ها که هم اکنون با شرکت‌های بیمه همکاری می‌کنند، پیش‌بینی‌شده است.
لزوم تسریع در پرداخت خسارت به نیروگاه‌ها و در نظرگرفتن پاداش عدم خسارت از دیگر موارد مهم مورد بررسی در این جلسه بود. بر این اساس طبق قرارداد ارائه‌شده توسط نمایندگان کارگزاری حافظان آرامش، برای نیروگاه‌هایی که در مدت زمان قرارداد بیمه خود، به‌واسطه مدیریت مناسب ریسک، با خسارتی روبه‌رو نشوند، پاداشی در نظر گرفته خواهد شد.
از دیگر امتیازات مطرح‌شده در قرارداد مذکور، پاسخگویی شرکت بیمه‌گذار به بازرس قانونی به تفکیک نیروگاه‌ها بود. همچنین «تامین پوشش‌های اتکایی» نیز در شرایط رفع تحریم‌ها مورد اشاره قرار گرفت. علاوه براین برگزاری نشست‌های دوره‌ای با مدیران نیروگاه‌ها از دیگر مواردی است که در این قرارداد پیش‌بینی‌شده است.
نهایتا مقرر شد در جلسه آتی، شرح خدمات کارگزاری بیمه حافظان آرامش و نرخ آن‌ها با لحاظ دسته‌بندی نیروگاه‌ها بنا به شرایط قراردادهای بیمه آن‌ها ارائه شود.