• 1403/02/07

برگزاری مجمع عمومی و نخستین نشست هم‌اندیشی با اعضای سندیکا در سال 99

چهاردهمین دوره مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق و نخستین جلسه هم‌اندیشی با اعضای سندیکا در سال جاری، از ساعت 14:00 روز سه‌شنبه دهم تیر ماه در اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.
در ابتدای این دوره از مجمع عمومی سندیکا که با حضور نمایندگان تمام شرکت‌های عضو سندیکا و نماینده اتاق بازرگانی رسمیت یافت، مهندس وحدتی به‌عنوان رییس، مهندس خوش‌گفتار به همراه دکتر کبیری به ‌عنوان ناظرین مجمع و مهندس غیاث‌الدین به‌عنوان منشی مجمع انتخاب شدند.
بر اساس دستور جلسه، گزارش عملکرد هیات‌مدیره و دبیرخانه سندیکا در سال 98 را دبیر سندیکا و در ادامه گزارش صورت‌های مالی و ترازنامه سندیکا منتهی به پایان سال 98 را خزانه‌دار و مدیر امور مالی این تشکل ارائه کردند. سپس بازرس اصلی سندیکا به قرائت گزارش خود پرداخت و با ارائه پاسخ‌های لازم در خصوص گزارش بازرس، گزارش‌های مذکور با اکثریت آرا تصویب شد.
در بخش دیگری از نشست مجمع عمومی سندیکا، برنامه و بودجه پیشنهادی هیات‌مدیره برای سال 1399، حق عضویت و ورودی سندیکا در سال جاری مطرح و به تصویب رسید. همچنین روزنامه اطلاعات مجددا با رای موافق حاضران، به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی‌ها تعیین شد.
در رای‌گیری برای انتخاب بازرسان سندیکا، آقای شهرام صدرا به‌عنوان بازرس اصلی و آقای حامد شعبانی به‌عنوان بازرس علی‌البدل سندیکا برای مدت یک سال انتخاب شدند.

هم‌اندیشی با اعضا در سالی با چالش‌های گوناگون برای تولیدکنندگان برق

نخستین جلسه هم‌اندیشی با اعضای سندیکا در سال 99 پس از پایان نشست مجمع عمومی با موضوع «احکام دیوان عدالت اداری مرتبط با کسب‌وکار اعضا» برگزار شد.
در این جلسه پس از طرح موضوع توسط دبیر سندیکا، دکتر مجید غمامی عضو حقوقدان هیات‌مدیره در خصوص روند طی‌شده تا دریافت احکام دیوان عدالت اداری توسط چند شرکت عضو سندیکا و رای اخیر هیات عمومی این دیوان مبنی بر اعمال ماده 13، ناظر بر ابطال مصوبه 263 هیات تنظیم بازار برق از زمان صدور آن، به ارائه توضیحاتی پرداخت.
در ادامه، تعدادی از حاضران در نشست به بیان دیدگاه‌های خود در این باره پرداختند که در جمع‌بندی نهایی مقرر شد موضوع در کمیسیون‌های سندیکا بررسی و چگونگی برخورد شرکت‌های عضو با آرای صادر‌شده اعلام شود.