• ایران
  • 1403/02/01
news-details
اخبار


تعمیر و بازیابی قطعات و تجهیزات حساس ابزار دقیق نیروگاه شهید رجایی

متخصصان ابزار دقیق نیروگاه شهید رجایی، تعمیر و بازیابی قطعات حساس واحدهای سیکل ترکیبی نیروگاه را با صرفه‌جویی ریالی قابل توجهی به انجام رساندند.
به گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، عمران بهرادفر، مدیر امور تعمیرات ابزاردقیق نیروگاه شهیدرجایی در توضیح فرآیند بازیابی و تعمیر قطعات و تجهیزات داغی نیروگاه سیکل ترکیبی گفت: امور ابزاردقیق نیروگاه سیکل ترکیبی با انجام فعالیت های تخصصی خود، همراه با دیگر بخش های فعال در نیروگاه، نقش موثری در پایداری تولید برق واحدهای نیروگاه دارد. به طوری که متخصصان این امور در پیک تابستان امسال با تعمیر و بازیابی تعداد 97 قطعه و تجهیز مهم و حساس ابزاردقیقی که در انبار داغی شرکت قرار داشت، علاوه بر صرفه جویی قابل توجه ریالی، توانستند نیاز واحدهای گازی و بخاری سیکل ترکیبی را به این قطعات بر طرف کنند.
بهرادفر افزود: هرساله در بازه زمانی پیک تابستان از حجم فعالیت های این امور به دلیل اتمام فعالیت های تعمیرات واحدها کاسته می شود، از این روی در این فرصت زمانی، بازیابی قطعات و تجهیزات معیوب و داغی واحدها در دستور کار قرار می گیرد و متخصصان امور ابزاردقیق با اقدامات خود، مانع از وابستگی نیروگاه به تامین کنندگان این تجهیزات می شوند که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و اعمال تحریم ها علیه کشور، این اقدامات تخصصی موجب صرفه جویی ریالی قابل توجه در طول سال می گردد.
مدیر امور ابزاردقیق نیروگاه سیکل ترکیبی ادامه داد: در انجام این فعالیت ها که از تیرماه امسال، آغاز و تا دهم شهریور ادامه داشت، کارکنان این امور، انواع سوییچ های فشاری، سوییچ های حفاظتی، تجهیزات کنترلی سیستم سوخت واحدهای گازی و بخاری(سروو والو) جرقه زن های واحدهای گازی، تجهیزات ابزاردقیقی مربوط به سیستم روغن کاری و بویلر، انواع نشان دهنده های فشار و سطح، همچنین سوییچ های فشاری سیستم اطفای حریق و ... موجود در انبار داغی را بازیابی کرده و پس از طی فرآیند تست و کالیبراسیون، برای ورود به چرخه فعالیت، تحویل انبار مرکزی دادند.
تجهیزات و قطعات ابزاردقیقی بکار رفته در واحدهای گازی و بخاری نیروگاه سیکل ترکیبی، نقش مهمی در پایداری واحدهای این نیروگاه دارد. از سوی دیگر، انجام فعالیت های بازیابی، علاوه بر صرفه جویی ریالی و کاهش هزینه های جاری شرکت، افزایش بهره وری و باورمندی متخصصان این امور را نسبت به توانمندی های داخلی به همراه داشته است.
فايل‌هاى مرتبط

ديدگاه‌ها

ارسال دیدگاه