• ایران
  • 1403/01/10
news-details
اخبار


بازدید اعضای کمیسیون انرژی مجلس از کارخانجات گروه مپنا

اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از کارخانجات گروه مپنا بازدید کردند.
رئیس و اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با حضور در بخش‌های مختلف کارخانجات و سالن‌های تولید، با دستاوردها و توانمندی‌های مپنا در حوزۀ ساختِ تجهیزات و ارائۀ خدمات فنی و مهندسی در این گروه آشنا شدند.
مدعوین، ظهر روز یکشنبه ششم مهر ماه 99 در دیدار با مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد گروه مپنا با فعالیت‌ها، حوزه‌های کسب و کار و دستاورهای فنی و مهندسی این مجموعه آشنا شدند. در نشست آغازین این رویداد، ساختار، فعالیت‌ها و حوزه‌های کاری گروه مپنا به همراه دستاوردها،‌ توانمندی‌ها و وضعیت جاری مپنا و فرآیند تولیدات و اقدامات اجرایی گروه مپنا تشریح شد.
پس از آن مدعوین از بخش‌های مختلف و سالن‌های تولید کارخانجات شرکت‌های مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا و مرکز توسعه خودرو برقی و زیرساخت‌های آن، توربین مپنا، پره‌توربین مپنا، ژنراتور مپنا و سالن‌های توربین بادی بازدید کردند.
در نشستی پایانی این رویداد، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، از فعالیت‌های گروه مپنا به ویژه در حوزۀ ساخت تجهیزات حوزه انرژی‌ ابراز خرسندی و بر ضرورت حمایت از این مجموعه‌های دانش بنیان نظیر مپنا تأکید کرد و گفت: هم‌اکنون فرصت مناسبی فراهم است تا با مذاکرات و پیگیری‌های دقیق، فهرست مسائل و البته راهکارهای مربوطه مشخص و تبیین شود.
"فریدون عباسی" خاطرنشان کرد: در حوزه قانون‌گذاری می‌توانیم مسائل صنایع از جمله مپنا را پیگیری کنیم. اتفاقا مناسب است که بخشی از زمان کمیسیون انرژی مجلس صرف رسیدگی به این گونه موضوعات در صنایع کشور از جمله در حوزه نیروگاه‌های حرارتی، تجدیدپذیر، صادرات برق و نفت و گاز شود.
در این مراسم، مدیرعامل گروه مپنا نیز اظهار داشت: ما معتقد به رسالت ملی مپنا هستیم و البته اعتقاد داریم نباید رسالت بنگاهی مپنا خدشه دار شود، چرا که مپنا یک شرکت بورسی است و لازم است پاسخگوی سهام‌داران خود باشد.
"عباس علی‌آبادی" با اشاره به بخشی از مباحث مالی و اقتصادی گروه مپنا خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم از محل سایر روش‌ها، سود سهام‌داران را پرداخت کنیم و بخشی از درآمدها را برای مطالبات بگذاریم. اقدام دیگر مپنا آن است که از B2B به B2C حرکت کرده‌ایم.
وی افزود: ما علاقمند به حضور موثر در صادرات برق هستیم که آثار مثبتی برای کشور در بر دارد. ما حاضریم با نرخ مناسب گاز را تحویل بگیریم و برق را تولید و صادر کنیم. بخشی از این برق تولیدی می‌تواند صرف تولید آب شیرین شده و بخش دیگر برق تولیدی برای درآمدزایی صادر شود. این اقدامات به ویژه برای استان‌های جنوبی کشور موثر خواهد بود.
مدیرعامل گروه مپنا، ارزش افزوده صادرات برق را از صادرات گاز بسیار موثرتر و بیشتر دانست و تصریح کرد: این اقدام هم برای جوانان و متخصصان ایجاد شغل می‌کند و هم محصول جانبی مانند آب به همراه دارد.
وی بر ضرورت شناسایی مقصد مشخص برای تولید انرژی‌های تجدیدپذیر به منظور ایجاد سود و فایده برای کشور تاکید کرد.
شایان ذکر است، در این نشست مباحث مربوط به اقتصاد صنعت برق مورد بررسی قرار گرفت و طرفین در خصوص بررسی راهکارهای قانونی مناسب در جهت حمایت و صیانت از تولیدات داخلی گفت‌وگو کردند.
فايل‌هاى مرتبط

ديدگاه‌ها

ارسال دیدگاه