• 1403/02/04

در نخستین جلسه کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا در سال جاری صورت گرفت؛
تعیین اولویت‌های کاری کمیسیون در سال 1401

نخستین جلسه کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا در سال 1401 به تصمیم‌گیری درباره برنامه‌های این کمیسیون در سال جاری اختصاص یافت.
در این جلسه که روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت ماه برگزار شد، با توجه به آن که کماکان پرونده مالیات بر ارزش افزوده برخی شرکت‌های عضو سندیکا در سازمان امور مالیاتی مورد بررسی قرار نگرفته و مطالبات برخی دیگر از شرکت‌ها در این حوزه استرداد نشده است، ادامه پی‌گیری‌ها برای تعیین تکلیف موارد رسیدگی ‌نشده و استراد مطالبات ارزش افزوده اعضا به عنوان اولویت نخست برنامه‌های کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا تعیین شد.
علاوه بر این اصلاح قوانین و بخشنامه‌های تامین اجتماعی در دستور کار امسال کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا قرار گرفت. برای این منظور مقرر شد از ظرفیت‌های اتاق بازرگانی تهران و ارتباطات موجود برای طرح و تصویب این اصلاحات در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استفاده شود.
در ادامه این جلسه، دیگر موضوع دارای اولویت برای پی‌گیری در سال جاری، بحث تجمیع درآمد حاصل از فروش انرژی و آمادگی در صورت‌های مالی نیروگاه‌ها اعلام شد. همچنین اقدامات لازم برای این که سندیکا در هیات‌های تامین اجتماعی نیز مشابه هیات‌های مالیاتی نماینده داشته باشد، در دستور کار کمیسیون قرار گرفت. ضمنا مقرر شد مشابه هر سال، مشکلات و موضوعات موردی که از سوی شرکت‌های عضو برای طرح و پی‌گیری در سازمان امور مالیاتی و تامین اجتماعی اعلام می‌شود، فورا در دستور کار کمیسیون قرار گیرد.