• 1403/02/04

دفتر آموزش سندیکا برگزار می‌کند؛
دوره آشنایی با بازار میان‌روزی در آذر ماه

دفتر آموزش سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق دوره آموزشی «آشنایی با بازار میان‌روزی» را به صورت حضوری روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، اول و دوم آذر ماه سال جاری برگزار می‌کند.
در این دوره تکمیلی که پیرو برگزاری دوره‌های آموزشی مقدماتی و پیشرفته، آشنایی با بازار برق ایران در تیر و شهریور سال جاری و استقبال شرکت‌کنندگان برنامه‌ریزی شده است، دکتر احمد میرزایی و به تدریس مباحثی چون تعاریف و روش اجرای بازار میان‌روزی، محاسبات پرداخت بهای آمادگی و بهای انرژی، کسر درآمدهای اول و دوم ناموفقیت در آزمون ظرفیت تولید خواهد پرداخت. همچنین دکتر سید میثم عزتی از شرکت مدیریت شبکه برق ایران مباحث مربوط به مقررات این بازار را مطرح می‌کند و سوالات شرکت‌کنندگان را پاسخ خواهد داد.
با توجه به محدودیت ظرفیت، مهلت ثبت نام در این دوره بیست‌وهشتم آبان ماه تعیین شده است. این دوره به صورت حضوری و در دفتر سندیکا برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان به شرکت در این دوره می‌توانند برای دریافت فرم ثبت‎نام و کسب اطلاعات بیشتر به بخش آموزش سایت سندیکا (زیر بخش دوره‌ها) به آدرس زیر مراجعه و یا با دفتر آموزش سندیکا با شماره 22380036 داخلی 2 تماس حاصل فرمایند: