• 1403/01/10

با توجه به استقبال بالای متقاضیان در دستور کار قرار گرفت؛
برگزاری مجدد دوره آموزشی آشنایی با نحوه اجرای آزمون ظرفیت و آزمون ظرفیت هدفمند

دوره آموزشی «آشنایی با نحوه اجرای آزمون ظرفیت و آزمون ظرفیت هدفمند» روز سه‌شنبه بیست‌ونهم آذر ماه با حضور 30 شرکت‌کننده از اعضای سندیکا، در محل این تشکل برگزار و پیرو استقبال بسیار بالای متقاضیان، برگزاری مجدد این دوره در دی‌ماه سال جاری، در دستور کار قرار گرفت.
طی این دوره یک روزه، ابتدا موضوع «آشنایی با نحوه اجرای آزمون ظرفیت و آزمون ظرفیت هدفمند» توسط دکتر احمد میرزایی معاون تجارت انرژی شرکت نیروگاه سیکل ترکیبی سپهر زواره اصفهان ارائه شد و در ادامه دکتر سید میثم عزتی از معاونت بازار برق شرکت مدیریت شبکه و مهندس مهرداد افضلی از معاونت راهبری این شرکت به ترتیب به تدریس سرفصل‌های «آشنایی با مباحث صورتحسابی» و «آشنایی با نحوه کدزنی» پرداختند.
این دومین دوره آموزشی سندیکا در آذر ماه سال 1401 بود که پیرو برگزاری دوره‌های آموزشی مقدماتی و پیشرفته «آشنایی با بازار برق ایران» و دوره «آشنایی با بازار میان‌روزی» در تیر، شهریور و اوایل آذر ماه سال جاری و استقبال و درخواست شرکت‌کنندگان برنامه‌ریزی و برگزار شد.