• 1403/01/10

سندیکا از وزارت نیرو پیگیر شد؛
اصلاح قراردادهای خرید برق از نیروگاه‌ها

رییس هیات‌مدیره سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق طی نامه به معاون اموربرق و انرژی وزارت نیرو، خواستاراصلاح قراردادهای خرید برق از نیروگاه ها شد.
ابراهیم خوش‌گفتار در این نامه خطاب به مهندس همایون حایری، با اشاره به سوابق پی گیری‌های متعدد سندیکا که از سال 1398 تاکنون به منظور اصلاح قراردادهای خرید برق از نیروگاه ها، همچنین اجرای تبصره ذیل ماده 10 قانون برنامه ششم توسعه در خصوص قرارداد خرید برق از نیروگاه ها در بازار عمده فروشی صورت گرفته، یادآور شده است: با گذشت 4 سال، متاسفانه هیچ پاسخی از آن معاونت محترم، ریاست محترم هیات تنظیم بازار برق و شرکت مدیریت شبکه برق (به عنوان طرف قرارداد) دریافت نشده است.
رییس هیات‌مدیره سندیکا در ادامه این نامه تاکید کرده است: به دلیل عدم توجه به قانون، در سال های اخیر سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق کاهش چشم‌گیر داشته است و نتیجه این رفتارها خروج سرمایه از این حوزه بوده است. این امر تولید و اشتغال را که مورد تاکید مقام معظم رهبری و هدف دولت مردمی است، با بحران جدی تری روبه‌رو می کند.
ابراهیم خوش‌گفتار در بخش پایانی نامه به معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو تصریح کرده است: با عنایت به سخنان مقام معظم رهبری در سال جدید که در سه سخنرانی متوالی تاکید بر همکاری و حمایت از بخش خصوصی داشتند و از آنجاکه انتظار می رود مدیران محترم دولتی و افراد تحت مدیریت آن ها به طور کامل مجری قانون و اوامر مقام معظم رهبری و دولت مردمی باشند، عدم پاسخگویی در باره این مطالبه تولیدکنندگان غیر دولتی برق، تخطی از اجرای قانون است.
وی در پایان اعلام داشته است: با توجه به منویات مقام معظم رهبری انتظار می رود شاهد تغییر رویه در این مورد باشیم.