• 1403/01/30

<p>بازدید رییس بنیاد مستضعفان و مسئولین استان از نیروگاه علی&zwnj;آباد گلستان</p>
بازدید رییس بنیاد مستضعفان و مسئولین استان از نیروگاه علی‌آباد گلستان

مهندس پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در آغاز سفر یک‌روزه خود به استان گلستان در روز پنجشنبه بیست‌چهارم مرداد ماه، به همراه استاندار استان گلستان، نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی، از واحدهای در حال تولید نیروگاه علی‌آباد گلستان بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید دکتر مرتضی برومند‌فر مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نیروگاهی ایران (سنا)، ضمن معرفی شرکت تولید نیروی آذرخش به عنوان مالک این نیروگاه، به ارائه گزارشی در خصوص فعالیت و عملکرد نیروگاه در حوزه تولید انرژی، میزان آمادگی، تعمیرات اساسی انجام‌شده و اقدامات صورت‌گرفته برای شروع عملیات اجرایی فاز توسعه بخار پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۳ قرارداد بیع متقابل برای بخش بخار نیروگاه علی‌آباد بین شرکت آذرخش و شرکت توانیر منعقد شده، اما به دلیل افزایش شدید نرخ تسعیر ارز و کاهش بهای نفت، درحال حاضر احداث بخش بخار فاقد توجیه اقتصادی است. لذا ضروری است وزارت نیرو نسبت به: اصلاح و بازنگری قرارداد بیع متقابل (براساس نامه شماره ۱۰۰/۲۰/۱۱۰۶۸/۹۸ مورخ ۹۸/۱/۲۸ وزیر محترم نیرو به رییس محترم سازمان برنامه و بودجه، اصلاح و تعدیل نرخ سوخت صرفه‌جویی‌شده و تصویب آن در شورای عالی اقتصاد) اقدامات لازم را به‌عمل آورد.
در ادامه مهندس فتاح از مدیریت و کارکنان نیروگاه گلستان به دلیل موفقیت در  بهره‌برداری پایدار، اقدامات انجام‌شده در راستای مسئولیت‌های اجتماعی در منطقه و ایجاد فضای سبز نیروگاه، قدردانی کرد. وی همچنین اظهار امیدواری کرد با حمایت‌های دولت، فاز توسعه بخش بخار نیروگاه در آینده نزدیک اجرایی شود.