• 1403/02/06

<p>در کمیسیون مهندسی&zwnj;وسیستم&zwnj;های سندیکا صورت گرفت؛سازوکار همکاری سندیکا با دفتر تجاری&zwnj;سازی پژوهشگاه نیرو</p>
در کمیسیون مهندسی‌وسیستم‌های سندیکا صورت گرفت؛سازوکار همکاری سندیکا با دفتر تجاری‌سازی پژوهشگاه نیرو

هفتمین جلسه کمیسیون مهندسی‌و‌سیستم‌های سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق روز شنبه بیست‌وششم مرداد ماه در محل سندیکا تشکیل شد.
در این جلسه با حضور آقای دکتر علیرضا اسدی مدیر دفتر تجاری‌سازی و اکتساب فناوری پژوهشگاه نیرو، زمینه‌های همکاری سندیکا با این دفتر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در خصوص این همکاری‌ها که بنا است در زمینه طرح‌های فناورانه ارسالی به سندیکا صورت گیرد، مقرر شد از آقای دکتر اسدی برای ارائه چکیده‌ای از فعالیت‌های فناورانه و حمایتی این دفتر در جلسه هم‌اندیشی با اعضای سندیکا دعوت شود.
علاوه بر این، انجام پروژه‌ای در این دفتر به منظور شناسایی چالش‌های تولیدکنندگان برق، خصوصا اعضای سندیکا، در دستور کار قرار گرفت. همچنین مقرر شد طرح‌های فناورانه پیشنهادی به سندیکا، بعد از بررسی توسط اعضای کمیسیون مهندسی‌و‌سیستم‌های سندیکا به این دفتر ارائه شود.
در ادامه این جلسه درخواست شرکت «تابان انرژی برق شیراز» بررسی شد. موضوع این درخواست «بهره‌برداری و نگهداری از نیروگاه‌ها، انجام تعمیرات دوره‌ای واحدهای تولید برق و امکان تامین قطعات یدکی در بخش‌های مکانیک، الکتریک و ابزار دقیق» بوده است. دراین رابطه مقرر شد از نمایندگان این شرکت برای حضور در جلسه آتی کمیسیون به منظور ارائه توضیحاتی در باره موضوع مذکور دعوت به عمل آید.