• 1403/01/10

<p>درخواست تعیین تکلیف نرخ خرید برق در اولین جلسه هیات تنظیم بازار برق</p>
درخواست تعیین تکلیف نرخ خرید برق در اولین جلسه هیات تنظیم بازار برق

سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق پیش از برگزاری اولین جلسه دوره جدید هیات تنظیم بازار برق در نامه‌ای به دبیر این هیات خواستار تعیین تکلیف موضوع نرخ پایه آمادگی و سقف بازار در این جلسه شد.
متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حیدری
دبیر محترم هیات تنظیم بازار برق

با سلام و احترام؛
نظر به اینکه نرخ پایه آمادگی و سقف بازار بر اساس مصوبه غیر قانونی شماره ۲۶۳ مورخ ۱۱/۰۵/۱۳۹۴ هیات تنظیم بازار برق، از سال ۱۳۹۴ تاکنون ثابت نگاه داشته شده است و عطف به دستورالعمل تعیین نرخ خرید تضمینی برق موضوع بند «ت» ماده ۴۸ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، مصوب ۲۰/۱۲/۱۳۹۷ شورای اقتصاد، وزارت نیرو موظف بوده است حداکثر تا دو ماه بعد از تاریخ ابلاغ این مصوبه، ضوابط تعیین سقف نرخ انرژی و نرخ پایه آمادگی بازار عمده‌فروشی را تدوین و پس از تایید وزیر نیرو برای اطلاع عموم و ذی‌نفعان ابلاغ نماید، لیکن با گذشت بیش از ۶ ماه از تاریخ مذکور اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است، خواهشمند است دستورفرمایید موضوع با اولویت و در اولین جلسه هیات تنظیم بازار برق تعیین تکلیف گردد.

پرویز غیاث‌الدین
                                                                                                                           دبیر سندیکا