• 1403/01/31

در جلسه هیات‌مدیره سندیکا صورت گرفت؛
بررسی نقاط قوت و ضعف مصوبه جدید نرخ سقف بازار برق

سومین جلسه هیات‌مدیره سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق در شرایط شیوع کرونا، شنبه بیست‌وهفتم اردیبهشت‌ماه برای حفظ فاصله فیزیکی، به‌صورت اینترنتی و با حضور تمام اعضا و مهمانان جلسه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه گزارشی از ترکیب نمایندگان مجلس یازدهم از حیث تعداد نمایندگان ادوار گذشته و یا جدیدی که در مجلس آتی حضور دارند و گرایش‌ آنان به گروه‌ها و احزاب، توسط مشاور سندیکا در امور مجلس ارائه شد.
در ادامه، رییس هیات‌مدیره سندیکا در خصوص ابلاغ نرخ سقف بازار برق به ارائه گزارشی پرداخت که طی آن به ثبات نرخ پایه آمادگی اشاره کرد و آن را مورد اعتراض اعضای سندیکا دانست. وی همچنین در این گزارش خاطر نشان کرد که سقف قیمت برق در بازار حدود 50 درصد افزایش داشته، در حالی که نرخ ترانزیت اعلام‌شده از ابتدای سال جاری بین 1.5 تا 5 برابر افزایش داشته است. علاوه‌براین، تعرفه‌های برق برای مصرف‌کنندگان نیز در همین روزها مشابه سال گذشته با تعیین افزایش‌های 7 و 23 درصدی به ترتیب برای مشترکانی با مصارف متعارف و در حد الگوی مصرف و سایرین اعلام شده است.
پس از بحث و تبادل نظر در این خصوص مقرر شد در جلسه بعدی هیات‌مدیره، گزارشی در مورد مصوبه اخیر نرخ سقف بازار برق از نیروگاه‌ها از نظر آثار آن طی دو هفته‌ای که تا زمان جلسه، از ابلاغ مصوبه مذکور خواهد گذشت و پیش‌بینی تاثیرات بلندمدت آن، از طرف کمیسیون بازار برق و بورس انرژی سندیکا ارائه شود و اقدامات آتی سندیکا در این زمینه مورد بررسی قرار گیرد.
از دیگر موارد مطرح‌شده در این جلسه هیات‌مدیره سندیکا، ارائه گزارش‌هایی با موضوعات «پیک مصرف برق در سال 99» و «تاثیر شیوع کرونا در تولید برق» بود که در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تهیه شده و قرار است در روزهای آتی منتشر شود. همچنین مقرر شد گزارش کوتاهی نیز در باره نرخ جدید و آثار آن به مرکز پژوهش‌های مجلس ارسال شود.
در بخش دیگری از این جلسه که مصادف با آغاز هفته ارتباطات و روابط عمومی بود، «دستورالعمل اطلاع‌رسانی و ارتباط سندیکا با رسانه‌ها» توسط واحد روابط عمومی ارائه و نقطه نظراتی در مورد آن داده شد. در این دستورالعمل دو هدف عمده «بهره‌مندی هوشمندانه و موثر از ظرفیت‌های رسانه‌های جمعی» و «هم‌افزایی با روابط عمومی‌های شرکت‌های عضو سندیکا» دنبال می‌شود و پس از دریافت و اعمال نظرات نهایی اعضای هیات‌مدیره در مورد آن، از روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه، مصوب و لازم‌الاجرا تلقی خواهد شد.
در ادامه این جلسه مقرر شد مجمع عمومی سندیکا در روزهای پایانی خرداد ماه برگزار شود و برای این منظور در جلسه بعدی هیات‌مدیره، گزارش عملکرد و صورت‌های مالی سندیکا برای اظهار نظر ارائه خواهد شد.
در پایان، با توجه به مشکلی که در کیفیت برقراری ارتباط اینترنتی با بعضی از اعضای هیات‌مدیره و مهمانان وجود داشت، قرار شد بررسی‌های لازم صورت گیرد تا جلسه بعدی به صورت حضوری و در سالنی بزرگتر به‌منظور رعایت فاصله‌های فیزیکی برگزار شود.