• 1403/01/31

معاون وزیر نیرو :
حمایت ۱۰۰ درصدی وزارت نیرو از محصولات داخلی

ساتکین گفت: وزارت نیرو حمایت ۱۰۰ درصدی از محصولات ساخت داخل دارد اما هیچکس را مجبور به خرید محصولات ساخت داخل نمی‌کند.
محمد ساتکین معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: با تشویقی که از تعرفه خرید تضمینی برق برای کسانی که از سازند‌ه‌های داخلی خرید می‌کنند در نظر گرفته‌ایم، همه را به خرید ساخت داخل تشویق می‌کنیم.او ادامه داد: در حال حاضر نیروگاه‌های تجدیدپذیری که از تجهیزات بومی‌سازی شده استفاده می‌کنند از ضریب تشویق در نرخ خرید تضمینی برق برخوردار می‌شوند و متناسب با میزان بومی‌سازی فن‌آوری، نرخ خرید برق این نیروگاه‌ها تا ۳۰ درصد نسبت به نرخ پایه افزایش خواهد یافت.
رئیس سازمان ساتبا تصریح کرد: وزارت نیرو هم یک حمایت ۱۰۰ درصدی از محصولات ساخت داخل می‌کند، البته ما هیچکس را مجبور به خریداری از محصولات ساخت داخل نمی‌کنیم، یکی از مسائل مهم پیش رو این است که آیا با وجود برخورداری از کیفیت مناسب تولید، ظرفیتِ تولیدکننده داخلی برای تامین تمام نیاز بازار کافی است؟
ساتکین در پایان بیان کرد: تنها مسئولیت تولید برق برعهده ما است و وزارت صمت و همچنین سازمان‌هایی که تخصص آن‌ها اختصاص گواهی کیفیت است می‌توانند این گواهی را صادر کنند و اگر تولیدکنندگان داخلی بتوانند از مراجع ذی‌صلاح بین‌المللی گواهی‌نامه کیفیت دریافت کنند، زمینه تامین کالا از تولیدات ساخت داخل برای سرمایه‌گذاران خارجی نیز فراهم می‌شود.