• ایران
  • 1403/09/01
news-details
اخبار


مجامع شرکت تولید برق عسلویه مپنا برگزار شد

مجامع عادی و فوق‌العاده شرکت تولید برق عسلویه مپنا (سهامی عام) روز چهارشنبه چهاردهم تیر ماه سال جاری برگزار ‌شد و تقسیم 60 ریال سود نقدی به ازای هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند 1401 به تصویب رسید.
مجامع عادی و فوق‌العاده شرکت تولید برق عسلویه مپنا، در سالن حکمت کتابخانه ملی ایران با حضور بیش از 87 درصد صاحبان سهام رسمیت یافت.
این جلسه به ریاست خلیل بهبهانی به نمایندگی از شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا به عنوان رییس مجمع و همکاری سید علی مکبری مدیرعامل شرکت تولید برق عسلویه مپنا به عنوان دبیر مجمع، احمدرضا فراست به نمایندگی از شرکت تولید برق توس مپنا به عنوان ناظر اول، شهرام کریمی به نمایندگی از شرکت تولید برق غرب کارون مپنا به عنوان ناظر دوم و با حضور بازرس قانونی، حسابرس مستقل، نماینده سازمان بورس و جمعی از سهام‌داران حقوقی و حقیقی برگزار شد.
ابتدا گزارش هیات‌مدیره به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت تولید برق عسلویه مپنا توسط مدیرعامل شرکت ارائه و اطلاعات کلی شرکت، اطلاعات مالی شرکت، گزارش دستاوردهای شرکت در سال 1401 و فعالیت‌های انجام‌شده برای طرح توسعه نیروگاه عسلویه برای سهام‌داران گزارش شد. در ادامه این جلسه، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت مورد استماع سهام‌داران قرار گرفت و سپس پرسش‌های سهام‌‎داران توسط هیات‌رییسه مجمع پاسخ داده شد.
صورت‌های مالی شامل ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت تغییرات در حقوق مالکانه و صورت جریان‌های نقدی، انتخاب روزنامه‌ اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار، موسسه حسابرسی هشیار بهمند به سمت بازرس اصلی و حسابرس مستقل و مؤسسه حسابرسی بهراد مشار به عنوان بازرس علی‌البدل و پاداش هیات‌مدیره و حق حضور اعضای هیات‌مدیره و سایر کمیته‌های تخصصی از دیگر مصوبات مجمع عادی و فوق‌العاده شرکت تولید برق عسلویه مپنا بود.
لازم به توضیح است شرکت تولید برق عسلویه مپنا در سال 1384 توسط گروه مپنا و با هدف احداث یک نیروگاه گازی و قابل تبدیل به سیکل ترکیبی در منطقه عسلویه تاسیس شد. سهام شرکت تولید برق عسلویه در سال 1392 به عنوان اولین نیروگاه کشور در بازار سرمایه (فرابورس) عرضه شد. فاز اول نیروگاه عسلویه شامل 6 واحد گازیV94.2 به ظرفیت نامی 1013 مگاوات در سال 1388 به بهره‌برداری تجاری رسید.
در ادامه، عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاه عسلویه شامل 3 واحد بخار تیپ E جمعا به ظرفیت 480 مگاوات در سال 1395 و تحت قرارداد بیع متقابل با شرکت برق حرارتی آغاز شد. در حال حاضر واحدهای اول و دوم بخار نیروگاه وارد مدار شده‌اند. نیروگاه عسلویه با تولید 6.98 میلیون مگاوات‌ساعت، 2.02درصد از سهم تولید برق کشور را در سال 1401 به خود اختصاص داده است.
فايل‌هاى مرتبط

ديدگاه‌ها

ارسال دیدگاه