• ایران
  • 1403/09/01
news-details
اخبار


تابان هور برنده مناقصه سرمایه گذاری 500 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر شد

هلدینگ مدیریت انرژی امید تابان هور (وهور) پس از شرکت و بازگشایی پاکت‌های اسناد مناقصه عمومی سرمایه‌گذاری در ساخت و بهره‌برداری 4500 مگاوات نیروگاه خورشیدی، برنده نهایی سبد شماره 4 این مناقصه به ظرفیت 500 مگاوات شد.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ مدیریت انرژی امید تابان هور، بازگشایی اسناد مناقصه عمومی سرمایه‌گذاری در احداث و بهره‌برداری 4500 مگاوات نیروگاه خورشیدی به صورت قانونی، پنجم آذر ماه سال جاری، با حضور اعضای کمیته مناقصات، نمایندگان سرمایه‌گذاران و مدیرعامل سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) انجام شد.
هلدینگ مدیریت انرژی امید تابان هور به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران صنعت انرژی که در حال حاضر 9 شرکت فرعی و وابسته تولیدکننده نیروی برق در سراسر کشور دارد، در این مناقصه شرکت کرد و پیشنهاد خود را برای سبد شماره 4 با ظرفیت 500 مگاوات و مشتمل بر 12 ساختگاه واقع در استان‌های زنجان، فارس، قم، مرکزی و هرمزگان ارائه داد که پس از بازگشایی پاکت‌ها، به‌طور رسمی از طرف سازمان ساتبا در سبد مذکور به عنوان برنده مناقصه معرفی شد.
شایان ذکر است؛ پیرو ابلاغ مصوبه شورای اقتصاد درباره مصوب شدن احداث 4500 مگاوات انرژی تجدیدپذیر از محل صرفه‌جویی سوخت مایع نیروگاه‌های حرارتی با استفاده از ظرفیت ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور در تاریخ 12 مهر ماه 1402، فراخوان ارزیابی کیفی مناقصه عمومی برای ساخت 4500 مگاوات انرژی خورشیدی، مشتمل بر پنج سبد، شامل دو سبد 1500 مگاواتی و سه سبد 500 مگاواتی، طی دو نوبت آگهی در یکی از روزنامه‌های سراسری منتشر شد.
لازم به ذکر است؛ دوره احداث، یک ساله و هزینه احداث حدود 310 میلیون دلار می‌باشد و بر اساس مصوبه شورای اقتصاد مدت قرارداد 25 سال است که در پنج سال ابتدای قرارداد برق تولیدی به صورت تضمینی و به قیمت 7.3 سنت دلار به ازای هر کیلو وات ساعت از سوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) خریداری می‌شود. همچنین پس از سال پنجم بهره‌برداری، شرکت می‌تواند به مدت 20 سال از محل فروش برق به صنایع، صادرات، رمز ارز و تابلوی سبز بورس انرژی با توافق ساتبا در چارچوب مقررات وزارت نیرو، درآمد پایدار قابل توجه ای کسب کند.
تامین مبلغ سرمایه‌گذاری برای احداث این ساختگاه‌ها، 75 درصد از محل تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه ملی و 25 درصد از طریق سایر ابزارهای نوین مالی در راستای اجرایی کردن سند راهبردی توسعه سرمایه‌گذاری در بخش انرژی گروه امید، تامین می شود.
فايل‌هاى مرتبط

ديدگاه‌ها

ارسال دیدگاه