• ایران
  • 1405/05/05
news-details
اخبار

در نامه سندیکا به اعضا عنوان شد؛
الزامات تعریف زنجیره فروش برای ثبت صورت‌حساب‌های نیروگاه‌ها از ابتدای تابستان

سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق طی نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های عضو، الزامات و ضرورت‌های تعریف زنجیره فروش برای ثبت صورت‌حساب‌های فروش برق از ابتدای تابستان را به‌منظور تسهیل روند کار اعضا در این حوزه تشریح کرد.
در این نامه که با هماهنگی کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا تهیه شده است، با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی کل کشور به‌منظور عملیاتی‌کردن آیین‌نامه اجرایی تبصره (5) ماده (17) قانون مالیات بر ارزش افزوده، نسبت به تعریف و فعال‌سازی الگوی شماره
۱۴ جهت ثبت صورت‌حساب‌های فروش برق نیروگاه‌ها در سامانه مودیان اقدام کرده، عنوان شده است: «پیرو مکاتبه معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی وزیر نیرو با سازمان امور مالیاتی، اجرای این الگو برای صورت‌حساب‌های فصل بهار سال ۱۴۰۵ به تعویق افتاده است، بااین‌حال بر اساس اعلام شرکت مدیریت شبکه برق ایران، از ابتدای تابستان، صورت‌حساب‌های مربوط به فروش در داخل زنجیره، فقط در صورتی که با استفاده از شناسه اختصاصی کالای هر شرکت و در قالب صورت‌حساب داخل زنجیره فروش (الگوی شماره ۱۴ مندرج در سامانه مودیان) صادر شده باشد، مورد تایید شرکت‌های تابعه وزارت نیرو قرار خواهد گرفت.»
بر این اساس، پیشنهاد شده که به‌منظور تسهیل در تایید صورت‌حساب‌های فروش صادره از طرف خریداران برق، اطلاعات زنجیره فروش هر شرکت بر اساس شناسه اختصاصی کالای آن شرکت و در فرمی که به پیوست نامه شماره
۴۲/ص/۰۵ مورخ1405/03/13 از سوی سندیکا برای اعضا ارسال شده، تهیه شده و جهت تایید برای ارکان ذی‌ربط در وزارت نیرو (شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی و شرکت توانیر) ارسال و فعال‌سازی زنجیره‌های هر شرکت توسط آن شرکت از مراجع مزبور پیگیری شود.
در این نامه همچنین با تاکید بر اینکه تعریف اطلاعات زنجیره‌ها در سامانه مودیان امری است مستمر که با وقوع فروش به مشتری جدید یا تعریف شناسه کالای جدید، به‌روزرسانی اطلاعات زنجیره‌ها در سامانه مودیان را گریزناپذیر می‌سازد، توصیه شده است: «شرکت‌های تولیدکننده برق برای جلوگیری از تضییع وقت جهت تعریف اطلاعات در چند نوبت در پایگاه داده سازمان امور مالیاتی، می‌توانند اطلاعات زنجیره‌های بالقوه فروش خود را (با امعان‌نظر به شناسه کالاهای اختصاصی هر شرکت و مشتریان و خریداران بالقوه نظیر خرده‌فروشان) در فرم فوق‌الذکر درج کنند تا زنجیره‌های بالقوه هر تولیدکننده از سوی ارکان ذی‌ربط در وزارت نیرو مورد بررسی قرار گرفته و در صورت صحت و تایید اعتبارسنجی، حتی‌الامکان در یک نوبت در پایگاه داده سازمان امور مالیاتی ثبت شود تا از پیگیری و مکاتبه چندباره جهت تعریف و تکمیل اطلاعات زنجیره‌های تولیدکنندگان پیشگیری شود.»

فايل‌هاى مرتبط

ديدگاه‌ها

ارسال دیدگاه